Hierbij de organisatie over en van de Reünie.

 

 In het jaar 2006 was er een grote reünie van de Kooikamp. Dit is ook verfilmd, welke  geplaatst is op You Tube.

Deze wil ik u niet onthouden en klik hier. 

 

U hebt er vast al wel iets over gehoord of gelezen, er komt een reünie voor oud-bewoners en medewerkers van het jongensinternaat De Kooikamp later gevestigd in De Vijverberg. We ontvingen van de organisatie van de reünie een oproep, die we integraal hieronder publiceren.


OPROEP

De datum van de reünie is vastgesteld op zondag 5 november 2006 en gaat, in overleg met de voetbalvereniging, plaatsvinden in een feesttent op sportpark De Groenenberg in Glimmen!

Wij, van de reünie-commissie, zijn al enkele maanden bezig met de voorbereidingen, maar wij stuiten eigenlijk op twee problemen:
1. hoe bereik je de ex-bewoners en ex-werkers?
2. geld!

1. alle gegevens zijn inmiddels vernietigd of niet meer te achterhalen! En niet iedereen is op zijn of haar plek blijven wonen. Vandaar dat we u willen vragen om met ons mee te denken! Misschien dat u weet waar een bepaalde persoon is gebleven! Alle informatie is welkom! 

Via Google huize Kooikamp intikken.

2. een reünie organiseren kost geld, veel geld! Wij vragen de deelnemers om een financiële bijdrage voor deze dag. Maar om deze dag voor iedere deelnemer toegankelijk te maken is deze financiële bijdrage niet kostendekkend.
Wij zijn dus op zoek naar sponsoren, in welke vorm dan ook! Bedrijven, clubs of misschien wilt u wel een financiële bijdrage leveren omdat u het een mooi initiatief vindt.

Omdat deze jongens in Glimmen woonden gingen ze hier ook naar school (zowel de christelijke als de openbare), de voetbalclub (toen nog op de Mosterdpot), het café (Vellinga en later Sijtsema), etc. Velen hadden hier dus ook vrienden en vriendinnen en om ook deze mensen een kans te geven op het weerzien met deze jongens hebben we een uurtje extra ingelast te weten van 17.00 uur tot 18.00 uur in de feesttent.

Ook gaan wij van oud-foto's oud-filmmateriaal en natuurlijk van de dag zelf een Video / DVD maken! Misschien heeft u nog foto's of films die wij mogen gebruiken dan kunt u even contact opnemen met de organisatie. Zo was het en is het geweest.

 

Foto's van de reünie.